Mennyibe kerülne a DOIT rendszergazda szolgáltatása Önöknél?

AZONNALI DÍJKALKULÁCIÓ

Díjkalkulátor

Pár tipp: az óraszámot az alábbi formátumban javasoljuk beírni: 10-18 vagy 0-4 vagy 160-220. Cégnévnél a cég rövid nevére számít a rendszerünk.


   


  A további kérdésekre a válaszok NEM SZÜKSÉGESEK,

  csupán segíthetik az ajánlat pontosságát, vagy a folyamatot a későbbiekben. Lent találja a "küldés" gombot.


   
  Cégünk mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig szolgáltat informatikai infrastruktúra üzemeltetést, azaz rendszergazdai szolgáltatásokat. Ez lehet egy-egy részterület (szerver, asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása, stb.), vagy akár teljeskörű IT üzemeltetés. A szolgáltatásainkról részletesebb információk a weboldalunk többi részén találhatóak, itt Ön rögtön egy gyors árbecslést kaphat: Mimi, a mesterséges árazó algoritmus segítőtársunk pár másodperc alatt készíti el, és Ön várhatóan egy percen belül megkapja a kalkulációt. Habár ez csak becslés, de az esetek nagy részében helytálló a további pontosítások, megbeszélések után is.

  Megjegyzések: e kalkulációkérés Önt nem kötelezi semmire. Ez csupán egy kérdés Öntől, és válaszul Ön két emailt fog kapni. A kalkuláció minket sem kötelez semmire: kötelező érvényű ajánlatot csak további konkrétumok alapján tudunk adni, ha Ön úgy dönt, hogy kér ilyet. Ezzel együtt reméljük, hogy érdekesnek és hasznosnak találja a kalkulátorunkat!

  IT szakmai felelősségbiztosítás